Sälja bil Göteborg

RING OSS - 031-311 32 50

Om oss

Vi säljer din bil i Göteborg.

Välkommen till Gothia Bil! Kom till oss när du vill sälja din bil i Göteborg! Vi finns i Göteborgs och har en stor bilpark och många mycket nöjda kunder. Med över 20 års erfarenhet av att köpa, förmedla och sälja bil i Göteborg kan du alltid känna dig trygg att göra affärer med oss.

Anlita oss när du vill sälja din bil i Göteborg!

Experter på bilförmedling och försäljning

Att vara en ärlig bilförsäljare lönar sig, det anser vi. Att inte ljuga om de bilar som vi säljer, att vara rak och ärlig i sin kommunikation till våra kunder och att ta hand om kunderna genom att alltid ge ärliga värderingar och service till alla som vill sälja sin bil i Göteborg, är sådant som har gett oss så många nöjda kunder. Faktum är att vi har över 20 års erfarenhet som bilhandlare. Något som talar för vår expertis. Varje dag hjälper vi såväl privatpersoner som företag att köpa och sälja bil i Uddevalla – där vår målsättning alltid är densamma, nämligen att leverera hög kvalitet, kundnöjdhet och bra begagnade bilar till konkurrenskraftiga priser.

Bilhandlare med många nöjda kunder

Vi har väldigt många nöjda kunder. Av 790 omdömen inom bilbranschen som finns på Recos hemsida, har vi ett snittbetyg på 4,9 av 5 möjliga och vi är utsetts till ett "rekommenderat företag" av Reco – flera år i rad.

Rekommenderat företag av reco.se 2021.   Vi samarbetar med Svensk Bilgaranti när du ska sälja din bil i Göteborg    Vi samarbetar med Wasa Kredit när du ska köpa bil i Göteborg   Handpenning genom Svea Ekonomi när du ska köpa bil i Göteborg  Vi samarbetar med Santander Consumer Bank.Vi samarbetar med DNB.

Vi tror på ärliga affärer, ärliga bilvärderingar och god service till alla våra kunder. Det har lett oss till det framgångsrika företag som vi är idag. Vi kan erbjuda bilförsäkring, garantier på din bil, finansieringslösningar och även möjlighet till handpenning till din nyare bil från oss. Nedan ser du vilka bank och försäkringsbolag som vi har tillgång till. Vi erbjuder dessutom alltid garanti i samarbete med Svensk Bilgaranti! Vår garanti gäller i alla länder inom EU, EES samt i Schweiz och som kund hos oss kan du dessutom förlänga den till 36 månader.

Välkommen till oss på Gothia bil. Vi hjälper dig att sälja bil i Göteborg!

 

Gothia Bil & Förmedling AB


Exportgatan 81 B
422 46 Hisings Backa

031-311 32 50

[email protected]

559064-2798


Sälja bil

Korrekt värdering

Nöjda kunder


logo-image

Om Oss

Med oss slipper du ta hand om försäljningen av din bil. Vi köper och värderar den åt dig!

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Gothia Bil & Förmedling AB

Org nr: 559064-2798
Exportgatan 81 B
422 46 Hisings Backa
Tel: 031-311 32 50

Hitta hit