Sälja bil Göteborg

RING OSS - 031-311 32 50

Om oss

Välkommen till Haninge Bilpark! Kom till oss när du vill sälja din bil i Göteborg! Vi finns i Göteborgs och har en stor bilpark och många och mycket nöjda kunder.

Vi som arbetar på Haninge Bilpark hjälper dig att sälja bil i Göteborg.

Hos oss arbetar framför allt vår ägare Tobbe som har byggt upp hela vårt företag och Kasper, Charlie, Johan, Henrik och Tommi, som är säljare. Tony är bilmekaniker och Arne är rekondare. Tidningen Entreprize Magazine har skrivit om vårt företag då vår bilhandel får mycket goda referenser och omdömen från sina kunder.

Att vara en ärlig bilförsäljare lönar sig, det anser vi. Att inte ljuga om de bilar som vi säljer, att vara rak och ärlig i sin kommunikation till våra kunder och att ta hand om kunderna genom att alltid ge ärliga värderingar och service till alla som vill sälja sin bil i Göteborg, är sådant som har gett oss så många nöjda kunder.

Vi har väldigt många nöjda kunder. Av 790 omdömen inom bilbranschen som finns på Recos hemsida, har vi ett snittbetyg på 4,7 av 5 möjliga och vi är Recos "Årets kund 2020" och har varit det i 7 år i rad ända sedan 2014.

Sälja bil i Göteborg med Haninge Bilpark - Rekommenderat företag av Reco.se 2020.  Köpa och sälja bil i Göteborg med bilförsäkring från Trygg Hansa   Vi samarbetar med Svensk Bilgaranti när du ska sälja din bil i Göteborg  Vi samarbetar med Nordea Finans när du köper och säljer bil i Göteborg  Vi samarbetar med Wasa Kredit när du ska köpa bil i Göteborg   Handpenning genom Svea Ekonomi när du ska köpa bil i Göteborg   Alternativ till handpenning genom MyMoney när du köper bil i Göteborg

Vi tror på ärliga affärer, ärliga bilvärderingar och god service till alla våra kunder. Det har lett oss till det framgångsrika företag som vi är idag. Vi kan erbjuda bilförsäkring, garantier på din bil, finansieringslösningar och även möjlighet till handpenning till din nyare bil från oss. Nedan ser du vilka bank och försäkringsbolag som vi har tillgång till.

Anlita oss när du vill sälja din bil i Göteborg!

Välkommen till oss på Haninge Bilpark. Vi hjälper dig att sälja bil i Göteborg!

 

Haninge Bilpark AB


Vendelsövägen 53
136 44 Handen

031-311 32 50

[javascript protected email address]

556866-8932


Sälja bil

Korrekt värdering

Nöjda kunder


logo-image

Om Oss

Med oss slipper du ta hand om försäljningen av din bil. Vi köper och värderar den åt dig!

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Haninge Bilpark AB

Org nr: 556866-8932
Vendelsövägen 53
136 44 Handen
Tel: 031-311 32 50

Hitta hit